Här köper du en av världen bästa laser! Batteridrivna och effektiva.

Välkommen till Giga Lasermedic HB

Vi har 33 års erfarenhet av laserbehandling. Vanligaste behandlingen är på människor men även häst och hund. Laserapparater har varit mycket dyrbara och nästan bara terapeuter har haft råd att köpa dessa. Vi har nu tagit fram tre stycken olika behandlingslaser som alla är mycket prisvärda. Nu tycker vi att det är dags att människor med kroniska smärttillstånd kan köpa en egen laser. Här är några exempel på problem som laser med fördel kan behandla: artros, tennisarm, akut brännskada, carpaltunnelsyndrom, nack och ryggproblem, tandilningar, bihåleinflammation, sportskador, kronisk smärta. Nästan alla inflammatoriska tillstånd förbättras och värk och svullnad lägger sig.

Alla tre behandlingslaserna har samma dioder. Den pulsade uteffekten är i genomsnitt 500 mW per diod och våglängden är 808 nm. Lasrarna finns med en, tre eller åtta dioder. Erfarenheten gör att vi tycker att en kvadratdecimeter yta är lagom att behandla i tio minuter med en diod första gången. Man eftersträvar en ökning av läkningshastigheten med sex gånger. Med tre dioderslasern räcker tio minuter till tre kvadratdecimeter. Och med åtta dioder kan man behandla åtta kvadratdecimeter. Vid färska skador kan dosen ökas och vid gamla minskas. Om ni råkar behandla lite för mycket någon gång kan det strama och ömma lite någon dag. Men ingen skada har noterats under våra 33 års behandlingar.

 

 

Massage

Kiropraktik

Reflexologi

Laserbehandling

Kiropraktik, Zonterapi, Massage, Reflexologi och laserbehandling utföres mellan 06,30 och 09,30 måndag till fredag. Beställ tid på 0738347616. Frågor om våra produkter svaras på mellan 10,00 och 20,00 alla dagar i veckan på samma telefonnummer. Välkommen att ringa.